Un tren xoca contra un arbre entre Maçanet i Sils i provoca retards afegits a la vaga

Els viatgers s'han espantat perquè han sentit un soroll molt fort però ningú ha patit mal

Estat en què ha quedat el tren després de l'impacte amb un arbre entre Maçanet i Sils
Estat en què ha quedat el tren després de l'impacte amb un arbre entre Maçanet i Sils | Xavier Collet
04 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 12:45h
El tren regional de la línia R11 de rodalies que ha sortit de l'estació de Sant Celoni a les set i tres minuts en direcció a Girona ha patit un accident entre les estacions de Maçanet i Sils, després de xocar contra un arbre que, suposadament, ha tombat cap a la via per les pluges d'aquesta nit.

El veí de Sant Celoni Xavier Collet viatjava en aquest tren i ha explicat a NacióBaixMontseny que el primer tren que havia de passar era el mitja distància de les 6:43, però que no ha passat a conseqüència de la tercera jornada de vaga de Rodalies i que  l'accident ha passat cap a les 7:30. "S'ha sentit un cop molt fort i de seguida s'han encès els llums d'emergència als vagons. La gent en un primer moment s'ha espantat però ningú hya patit mal", ha explicat Xavier Collet. L'impacte amb l'arbre ha provocat desperfectes laterals al tren amb trencadissa de vidres i un mirall.

Després de l'accident el tren ha reculat altra vegada cap a l'estació de tren de Maçanet on han vingut busos a buscar els viatgers per traslladar-los al seu destí. "Els primers busos han sortit a dos quarts de deu del matí, dues hores després de l'accident, amb arribada a Girona al voltant de les 10 del matí". La companyia a través de les xarxes socials no ha informat de l'accident ni tampoc diu res de si els trens hores d'ara circulen amb normalitat.
 

Viatgers del tren de la R11 accidentat aquest dilluns entre Maçanet i Sils Foto: Xavier Collet

Arxivat a