Martí Cros segon al Campionat de Catalunya de BikeTrial celebrat a Vallgorguina

La tercera prova del campionat ha tingut lloc a l'Espai Bike de Vallgorguina

Redacció
04 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 11:48h
Martí Cros segon del Campionat de Catalunya de la categoria Class 3
Martí Cros segon del Campionat de Catalunya de la categoria Class 3 | Federació Catalana Biketrial
Aquest diumenge 3 d'octubre, la Unió Catalana de BikeTrial, amb el suport de l'Escola de BikeTrial Protrials i de l'Ajuntament de Vallgorguina, ha organitzat la tercera de les quatre proves que conformen el Campionat de Catalunya de BikeTrial 2021. Un total de 77 participants van voler ser partíceps de les zones del BikePark de Vallgorguina i van gaudir del traçat, esdevenint un espectacle tant per participants com per tots els seguidors que es van desplaçar fins a la comarca per gaudir de la competició.

Entre tots els guanyadors, cal destacar la segona posició en categoria Class 2 del Vallgorguinenc Marti Cros, a tan sols un punt de penalització del primer classificat Martí Rusiñol.

Participants d'arreu del territori català, Tarragona, Lleida, Girona i Barcelona, molts d'ells amb bons resultats en competicions internacionals i vigents campions d'Europa, tant a  nivell individual com sent partíceps de la Selecció Catalana de BikeTrial, van realitzar dues voltes al circuit marcat de 5 zones cadascuna. La condició metereològica va ser molt favorable malgrat un petit xàfec a primera hora del matí i les gotes caigudes el dia anterior, fent de les zones una mica més humides i relliscoses però que no van impedir el bon funcionament de la prova.
 
El director organitzatiu de la prova i President de la Unió Catalana de BikeTrial, Jordi Casablanca, valorava molt satisfactòriament el resultat d’aquesta tercera prova del campionat "Vallgorguina es supera edició rera edició amb un BikePark renovat que any rera any ens sorprèn amb la seva constant evolució i la incorporació de nou obstacles."
 
Arxivat a