1 de 10
premi literari

El veredicte del Premi Mn Narcís Saguer de poesia 2021 de Vallgorguina es farà públic el 2 d'octubre

El convoca l'Associació Cultural Vallgorguina (ACV) i està valorat en 1.300 euros

L'alcalde de Vallgorguina Joan Mora lliura el premi a Laura Martin Ortiz, guanyador de l'edició 2020 | ACV
per Jordi Purtí Pursals, Vallgorguina, Catalunya | 29 de setembre de 2021 a les 16:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Associació Cultural Vallgorguina (ACV) farà públic aquest pròxim dissabte 2 d'octubre el veredicte del XXXVII Premi Mn Narcís Saguer de poesia 2021. El premi, patrocinat per l'Ajuntament, està valorat en 1.300 euros i la publicació de l'obra a càrrec de Parnass Ediciones. L'acte tindrà lloc a la Sala d'exposicions de Vallgorguina a partir de dos quarts de sis de la tarda, en una de les activitats culturals programades per la Festa Major del municipi.

El premi s'atorgarà a una obra inèdita constituïda per un mínim de 300 i un màxim de 400 versos. Pot ser un sol poema, una col·lecció o un recull de poemes. El tema és lliure.
El jurat del premi està presidit per Miquel-Lluís Muntané i format per: Anna Garcia Garay, Jordi Julià, Ricard Mirabete i Josep Anton Soldevila.

Els darrers guanyadors del premi han sigut Laura Martin Ortiz (2020), resident a Sant Celoni, amb l'obra Matèria Orgànica, i José Luis García Herrera (2019) amb l'obra El pinzell de les ànimes pelades.

 

Participació