Delta Tecnic preveu augmentar la producció a Sant Celoni i estrena planta a Mèxic

L'empresa espera tancar 2021 amb un creixement del 16% respecte a l'any anterior, traduint-se en uns ingressos d'aproximadament 47,4 milions d'euros

Planta Delta Tecnic Sant Celoni
Planta Delta Tecnic Sant Celoni | Arxiu
Redacció
27 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:12h
L'empresa Delta Tecnic, amb planta de producció a Sant Celoni, acaba de posar en funcionament la nova fàbrica que s'ha construït a Querétaro, a Mèxic, on produeix concentrats de color destinats principalment a cables per a l'automoció. La intenció és focalitzar la fabricació a escala nacional, per després abraçar altres països de el continent americà, segons ha detallat aquest dijous el CEO de la companyia, Eric Xirinachs.
 
L'aspiració de Delta Tecnic és créixer a Mèxic entre un 12 i un 15% anual durant els primers cinc anys, un període en què la firma dona per fet que ampliarà les instal·lacions que acaba d'estrenar.
 
El fet d'haver construït la planta a Mèxic no afectarà la producció de la planta que disposa a Sant Celoni. De fet, Xirinachs ha anunciat inversions imminents per millorar el consum energètic i la gestió de residus.
 
En elsprimers sismesosdel'any,DeltaTecnichaexperimentatuna fortarecuperació, aconseguint unaxifra devendesglobal un30%superior ala de2020.L'empresaespera tancar2021ambun creixementdel 16%respecte al'any anterior,traduint-se enunsingressosd'aproximadament47,4 milionsd'euros.Tot il'impacte de lapandèmiaen els clients,especialment en el sectorde l'automoció,lesvendesel 2020amb prou feines esvan ressentirun 6%.

 
La previsióde contractació en elspròxims cincanyspassaperarribar a una plantillad'aproximadament50 empleats, jaque s'esperaampliar la capacitatproductivaanyrere any, tant a Mèxic com a Sant Celoni.En l'actualitat,la companyiaja comptaamb32treballadorsa Mèxiciamb160a Barcelona, sumant unaplantilla globalde192persones.

Els propietaris de l'empresa són els socis fundadors, Salvador Torras i Martí Baqués i la gestora de fons Aurica Capital, que va entrar en l'any 2017 prenent el 40% de l'capital.
 
Arxivat a