El grup de teatre Till-Tall de Llinars del Vallès torna a posar en escena «Textos confinats

Aquestes peces de teatre breu tornen al Teatre Auditori, ara amb un aforament del 70%.

Cartell de l'obra Textos confinats del grup Till-Tall Teatre de Llinars del Vallès
Cartell de l'obra Textos confinats del grup Till-Tall Teatre de Llinars del Vallès | Till-Tall Teatre
Redacció
27 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:04h
El grup Till-Tall Teatre de Llinars del Vallès tornarà a posar en esna els propers dies 9 i 10 d'octubre l'obra «Textos confinats». Aquestes peces de teatre breu tornen al Teatre Auditori de Llinars del Vallès, ara amb un aforament del 70%. Aquest espectacle es va estrenar el desembre de 2020 amb aforament reduït i després de patir ajornaments a causa de la pandèmia. Ara, amb menys restriccions, el Till-Tall espera arribar a més públic.

Si les coses haguessin anat d’una altra manera: Textos confinats és un espectacle de micropeces teatrals amb un denominador comú: la pandèmia en la qual encara estem immersos. Aquestes peces sorgeixen del projecte Confinatis Maledictis, una iniciativa d'escriptura dramàtica nascuda arran del confinament, en què quatre dramaturgues i un dramaturg van decidir que escriurien sobre el confinament durant el confinament.

D'aquesta iniciativa en van sorgir peces d'humor però també dramàtiques, diàlegs i monòlegs, escenes de poc més de tres minuts i escenes de més de vint. En total els «confinatis» van escriure al voltant de vint micropeces de les quals en l'espectacle original estrenat el 2020 se n'oferiren vuit. En aquesta nova posada en escena s'hi ha sumat una nova peça breu escrita per un membre del grup Till-Tall que no formava part dels «confinatis».

L'espectacle té lloc en diferents espais del Teatre Auditori. El públic, guiat per personal del Till-Tall, anirà transitant per aquests espais on descobrirà diferents personatges i la seva circumstància. En tot moment se seguiran els protocols anticovid-19 per a les arts escèniques i els membres del Till-tall vetllaran perquè aixi sigui.

Aquest espectacle forma part del BIBA, el Big Bang Teatral 2020, «El festival de grups amateurs de teatre d’arreu de Catalunya»


Informació d'interès
Dies de representació: 9 i 10 d'octubre de 2021
Horaris: diferents sessions 9 d'octubre: vespre: 20.00 h/ 20.30 h
10 d'octubre: matí: 11.30 h/12.00 i tarda 18.00 h

Textos del grup «confinatis Maledictis»: Marga Arrom, Reyes Barragán, Jaume Jovells, Eva Moreno i Clara Puig

Direcció: Reyes Barragán

Intèrprets: Naiquén Aranda, Àlex Castro, Juanjo Fernández, Pau Garcia, Susanna Giralt, Alfred Guiu, Elena Illinca, Anna Pérez, Teresa Pou, Anna Radigales, Dolors Rech, Clàudia Solbes-Godina, Joaquim Terrer.

Imatge: Menutàlia (Àngels Rocafiguera)
Llum i so: Marc Sobrino, David Auladell i personal del TA
Maquillatge i Perruqueria: Mercè Garcia i Àngels Teruel
Auxiliars: Actors i actrius del Till-Tall