El vilamajorí Àlex Palou campió de la IndyCar

El de Sant Antoni de Vilamajor guanya la màxima categoria americana de monoplaça i es converteix en el primer pilot estatal en aconseguir-ho

Àlex Palou campió de la IndyCar
Àlex Palou campió de la IndyCar | Honda Racing
Redacció
27 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:04h
El pronòstic s'han fet realitat i Àlex Palou s'ha proclamat campió de la IndyCar en el Gran Premi de Long Beach, la màxima categoria americana de monoplaça i en el seu segon any a la competició el jove pilot de Sant Antoni de Vilamajor, 24 anys, s'ha convertit en el primer pilot de l'Estat espanyol en aconseguir-ho.

Àlex Palou que ha entrat a la meta en quarta posició, en tenia prou en fer-ho en l'onzena, ha tingut la cursa controlada en tot moment i des de la novena plaça on ha començat la carrera decisiva ha anat guanyant posicions fins consolidar-se en aquesta quarta posició. Després d'aquesta victòria el vilamajorí es converteix en una de les grans figures del motor internacional.

El pilot de l'equip Chip Ganassi ha estat, sense cap mena de dubte, qui ha merescut el títol ja que ha sigut qui ha liderat durant més setmanes que cal altre pilot i ha sabut mantenir la sang freda quan han arribat els problemes, com tres gripades de motor que li van fer perdre molts punts i, fins i tot, el liderat en moments decisius de la competició.