detenció Puigdemont

Concentracions en suport a Puigdemont al Baix Montseny

Centenars de persones s'han aplegat a la majoria de municipis del Baix Montseny

per Redacció, Sant Celoni, Catalunya | 25 de setembre de 2021 a les 08:12 |
Concentració a la plaça de la Vila de Sant Celoni | Miquel Comas Dorca
Centenars de persones s'han concentrat aquest divendres al vespre davant de diversos ajuntaments del Baix Montseny, per donar suport a Carles Puigdemont el dia en què ha ha estat posat en llibertat després de ser detingut a l'Alguer.

Com ha passat en els diversos actes de suport que s'han fet al llarg del país, s'ha llegit el manifest de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i el del Consell per la República. Els textos critiquen "la persecució" del moviment independentista, la "soledat" que diuen que viu Espanya a Europa "pel seu joc brut".


En aquest sentit, l'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, ha piulat "Sant Celoni dempeus contra la repressió i per la llibertat! Orgull de vila compromesa! Visca Catalunya!"
  També hi ha hagut concentració a Vallgorguina. La representant de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), Montse Reixach, ha llegit el manifest. L'acte s'ha acabat amb el cant de l'himne nacional de Catalunya.

 

Concentració a Vallgorguina en suport al president Carles Puigdemont Foto: XBM


A Breda també hi ha hagut concentració a la plaça de la Vila, tal com ha informat l'Ajuntament del municipi.

  L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor també ha informat de la concentració que s'ha portat a terme en aquest municipi del Baix Montseny i ha compartit algunes imatges. El missatge ha estat de rebuig a la repressió de l'estat espanyol. "La millor resposta a la repressió: la mobilització!".
  A Sant Esteve de Palautordera s'ha demanat el final de la repressió.
 

 

Participació