La I Trobada d'afiliats i afiliades a la CNT del Baix Montseny es farà a La Moreneta de Sant Celoni

Es tracta d'un dels blocs ocupats per la PAHC del Baix Montseny fa uns mesos

El Bloc La Moreneta de Sant Celoni on tindrà lloc la trobada sindicalista de la CNT
El Bloc La Moreneta de Sant Celoni on tindrà lloc la trobada sindicalista de la CNT | PAHC Baix Montseny
Redacció
24 de setembre del 2021
Actualitzat a les 11:12h
Afiliats i afiliades al sindicat CNT portaran a terme aquest dissabte 25 de setembre, a partir de dos quarts de sis del vespre la I Trobada d'afiliats i afiliades a aquest sindicat al Baix Montseny.

La CNT és un sindicat d'implantació, tant a les empreses com al territori. És per això que vol facilitar punts de trobada, socialització i militància de l'afiliació del sindicat a tots els territoris, essent el Baix Montseny la propera zona a organitzar.

Tanmateix el sindicat no ha volgut deixar escapar l'oportunitat per a seguir sumant i teixint aliances al territori amb els moviments socials que també treballen per la transformació social, per això la trobada tindrà lloc a un dels espais amb més activitat social a la zona darrerament: La Moreneta de Sant Celoni, al carrer Montserrat, un dels blocs ocupats per la PAHC del Baix Montseny.

CNT és un sindicat llibertari que s'organitza per seccions sindicals a les empreses i centres de treball, i a través de Sindicats i Nuclis Confederals als municipis i comarques. La CNT rebutja les subvencions, públiques o privades, i no té alliberats sindicals finançant-se de les quotes de la seva afiliació. Alhora el sindicat és totalment independent de partits polítics, organitzacions religioses o d'altra mena per tal de garantir la independència del sindicat i que sigui l'afiliació qui decideixi sempre el rumb del sindicat.

CNT no participa del concert i el diàleg social, al considerar que és en realitat un parany per minvar la capacitat d'acció de la classe treballadora, el veritable motor econòmic de la societat.
 
Arxivat a