sindicalisme

La I Trobada d'afiliats i afiliades a la CNT del Baix Montseny es farà a La Moreneta de Sant Celoni

Es tracta d'un dels blocs ocupats per la PAHC del Baix Montseny fa uns mesos

per Redacció, Sant Celoni, Catalunya | 24 de setembre de 2021 a les 10:55 |
El Bloc La Moreneta de Sant Celoni on tindrà lloc la trobada sindicalista de la CNT | PAHC Baix Montseny
Afiliats i afiliades al sindicat CNT portaran a terme aquest dissabte 25 de setembre, a partir de dos quarts de sis del vespre la I Trobada d'afiliats i afiliades a aquest sindicat al Baix Montseny.

La CNT és un sindicat d'implantació, tant a les empreses com al territori. És per això que vol facilitar punts de trobada, socialització i militància de l'afiliació del sindicat a tots els territoris, essent el Baix Montseny la propera zona a organitzar.


Tanmateix el sindicat no ha volgut deixar escapar l'oportunitat per a seguir sumant i teixint aliances al territori amb els moviments socials que també treballen per la transformació social, per això la trobada tindrà lloc a un dels espais amb més activitat social a la zona darrerament: La Moreneta de Sant Celoni, al carrer Montserrat, un dels blocs ocupats per la PAHC del Baix Montseny.

CNT és un sindicat llibertari que s'organitza per seccions sindicals a les empreses i centres de treball, i a través de Sindicats i Nuclis Confederals als municipis i comarques. La CNT rebutja les subvencions, públiques o privades, i no té alliberats sindicals finançant-se de les quotes de la seva afiliació. Alhora el sindicat és totalment independent de partits polítics, organitzacions religioses o d'altra mena per tal de garantir la independència del sindicat i que sigui l'afiliació qui decideixi sempre el rumb del sindicat.


CNT no participa del concert i el diàleg social, al considerar que és en realitat un parany per minvar la capacitat d'acció de la classe treballadora, el veritable motor econòmic de la societat.
 

 

Participació