«Band The Gresca» aquest cap de setmana a Vallgorguina

Actuaran dissabte 25 de setembre a les 23h al poliesportiu en el marc de la Festa Major de la Mercè 2021

El grup Band The Gresca actuarà a Vallgorguina aquest dissabte
El grup Band The Gresca actuarà a Vallgorguina aquest dissabte | Band The gresca
Redacció
23 de setembre del 2021
Actualitzat a les 15:04h
Vallgorguina enceta aquest divendres 24 de setembre la Festa Major de la Mercè 2021 amb diverses activitats programades ben diverses i que inclou en el conjunt dels dies 24, 25 i 26 de setembre quatre concerts musicals, un dels quals és amb el conjunt Band The Gresca, dissabte 25 de setembre a les 11 de la nit al poliesportiu del municipi.

Es tracta d'un conjunt nascut al 2019 amb músics llicenciats en les millors escoles de música del país com són l'escola Superior Taller de Músics (ESEM), Liceu, ESMUC, entre d'altres.

Set músics (David Felguera, Víctor Martínez, Sergio Mesa, Miquel Pasqual, Ferran Suñé -McPenis-, Ben Bensis i Víctor Nieto) que s'han reunit per fer un repàs als èxits actuals de la creixent onada mestissa catalana. Un gran concert de festa major per fer ballar i cantar al públic amb els temes actuals de les millors bandes del país. Cançons de Txarango, Els Catarres, Oques grasses, Dr.Prats, Gertrudis, La Pegatina, Suu, Stay Homas, Zoo... Només éxits i temes actuals, només temes de bandes catalanes.