serveis

Agbar renovarà la xarxa d'aigua del carrer Santa Rosa de Sant Celoni

Les obres, per millorar la qualitat del subministrament, començaran el 27 de setembre, la durada prevista és de 6 mesos i beneficiaran 470 abonats

Agbar millorarà la xarxa d'aigua potable del carrer Santa Rosa de Sant Celoni | Agbar
per Redacció, Sant CDeloni, Catalunya | 23 de setembre de 2021 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Agbar, companyia gestora del cicle integral de l'aigua i serveis mediambientals, renovarà la xarxa d'aigua potable del carrer Santa Rosa, entre els carrers Dr. Trueta i Pau Casals, de Sant Celoni. La inversió executada per la companyia i aprovada per l'Ajuntament de Sant Celoni tindrà un cost previst de 288.071,68 euros.
 

Les obres començaran el 27 de setembre i la durada prevista és de 6 mesos. Aquesta actuació en la xarxa beneficiarà 470 abonats, es millorarà la pressió en el subministrament i es minimitzaran les incidències i reparacions en la zona. Les obres de renovació de 816 metres lineals de canonada s'emmarquen en el "Projecte de les actuacions necessàries per a l'adequació de la xarxa de distribució a la nova pressió del servei", consensuat amb l'Ajuntament l'any 2016 en el marc del contracte de concessió. En aquests anys, Agbar ha invertit un total de 680.000 euros en actuacions de millora de la xarxa que l'ajuntament ha prioritzat a través d'aquest projecte.
 

Les obres s'executaran en 4 fases, una per cada illa urbana. S'eliminaran les zones d'aparcament de l'illa on s'estigui treballant per tal que els vehicles puguin seguir circulant i així minimitzar els possibles talls de trànsit. Tant els talls de subministrament d’aigua com els de trànsit seran puntuals i s’informarà els afectats.
 

Finalment, a partir d’aquestes actuacions de millora, s'aprofitarà per renovar ambdues voreres i s'ampliarà l'amplada actual per tal de millorar l'accessibilitat i la mobilitat dels veïns.
 

 

 

Participació