Àlex Palou a només una cursa de fer història a la IndyCar

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor en té prou en quedar en onzena posició diumenge vinent a Long Beach

Àlex Palou al centre de la imatge celebrant el resultat de la cursa
Àlex Palou al centre de la imatge celebrant el resultat de la cursa | @CGRTeams
Redacció
20 de setembre del 2021
Actualitzat el 25 de febrer del 2022 a les 10:29h

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor,Àlex Palou, és a només una cursa per convertir-se en el primer català en guanyar el campionat de la Fórmula Indy, després de quedar en segona posició en la penúltima prova disputada ahir diumenge al GP de Monterey celebrada al circuit de Laguna Seca, entrant a línia de meta per darrera de Colon Herta, guanyador de la cursa. El jove pilot vilamajorí, de 24 anys, ja toca el campionat amb els dits ja que ha augmentat la diferència de punts amb els seus principals rivals, el mexicà Pato O'Weard cinquè a la cursa md'aquest diumenge i Josef Newgarden, setè, els únics dos pilots que matemàticament encara li poden disputar el campionat.

El de Chip Ganassi Racing diumenge vinent, 26 de setembre, en té prou en quedar en onzena posició, independentment del que puguin fer a la cursa que tancarà el campionat i que es disputarà al circuit de Long Beach. Àlex Palou després dels resultats de la darrera cursa disposa de 35 punts d'avantatge sobre O'ward i 48 a Newgarden

En la cursa de Laguna Seca el pilot català va anar sempre per darrera de Colton Herta i va saber defensar la segona posició tot i els atacs que li va fer el francès Romain Grosjean.