Vallgorguina gaudirà amb l'espectacle d'humor «Faixedas i punt»

La Festa Major de la Mercè 2021 segueix encara marcada per les restriccions sanitàries per la Covid-19

Fel Faixedas actuarà a la Festa Major de Vallgorguina 2021
Fel Faixedas actuarà a la Festa Major de Vallgorguina 2021 | faixedas.cat
20 de setembre del 2021
Actualitzat el 22 de setembre a les 18:06h
Aquest divendres 24 de setembre Vallgorguina encetarà la seva Festa Major de la Mercè 2021. I aquest materix hi haurà un dels plats forts de la programació festiva amb l'espectacle d'humor "Faixedas i punt", a càrrec de Fel Faixedas, a les nou del vespre al poliesportiu. Un divendres festiu que també tindrà l'actuació d'Ares Elías, finalista del concurs "Talent Operació PAKI” de TV Cardedeu i s'acabarà el dia amb un concert de l'Orquestra Rosaleda.

La Festa Major s'allargarà tot el cap de setmana amb activitats de tota mena com les del dissabte 25 de setembre un concurs de Pintura Ràpida, un campionat de petanca, una sortida per conèixer herbes remeieres, el 5è Memorial de Dòmino Antonio Fernández García, inflabes i concert amb l'Orquestra Swing Latino i amb Band The Gresca.

I el diumenge 26 de setembre es podrà assistir a un espectacle d'animació infantil amb La Família Guirigall, la ballada de Gegants i la campanya donació de sang. Durant aquests tres dies es podrà visitar les exposicions  “Recordant exposicions” programada per l'Associació Cultural Vallgorguina (ACV) i l' exposició itinerant “El Parc del Montnegre i el Corredor”. També hi haurà servei de Food Track.

Una Festa Major 2021 encara marcada per les restriccions sanitàries, tal com recorda l'alcalde de Vallgoreguina Joan Mora. "Ens cal doncs una mica més de paciència, siguem respectuosos amb les recomanacions que ens fa el Govern i les autoritats sanitàries, guardem les distàncies i utilitzem la mascareta quan estiguem a prop o en companyia d’altres persones que no siguin de la nostra bombolla familiar".

Amb tot, l'alcalde recorda que la voluntat és retornar poc a poc a la normalitat de les festes majors d'abans de la pandèmia, i poder començar la festa amb els ja tradicionals tastets musicals a la plaça de la Vila. Malgrat les restriccions, Joan Mora espera que la la Festa Major 2021 sigui el màxim de participativa.