Arbúcies celebra aquest cap de setmana una nova edició del Cassònia

Dos dies d'espectacles per gaudir-ne tota la família

Redacció
15 de setembre del 2021
El quintet d'Arbúcies encetarà el Cassònia 2021
El quintet d'Arbúcies encetarà el Cassònia 2021 | Enderrock

Aquest cap de setmana a Arbúcies arriba una nova edició de la Festa familiar Cassònia 2021. Com a novetat d’enguany, el divendres 17 de setembre hi haurà doble concert amb els arbuciencs Remei de Ca la Fresca i amb el grup mallorquí Da Souza, que presentarà el seu quart disc, Salsa agredolça, a les 21:30 h i 22:30 h., respectivament.Compra la teva entrada aquí

Les propostes per al públic familiar arribaran el dissabte 18. Al matí, a les 11.30 h per als més petits de casa, representació teatral El monstre de colors. A la tarda, doble sessió de circ amb L’absurd, de Circ Vermut, i Back 2 classics, de Planeta Trampolí. En el primer, es podrà veure dos personatges en una pista de circ, bicis, crispetes, patins, escombres... un espectacle esbojarrat i farcit d’humor. I, el segon, es tracta d’una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un espectacle ple d’humor, poesia i caramboles que canviarà el concepte que tenim de llit elàstic.

I, finalment, l’última proposta del Cassònia va dirigida als joves a partir de 10 anys i es tracta d’un joc d’escapada que tindrà lloc dins les Naus Ayats. Un joc en el qual els participants,que formen part del cos de policia, hauran de descobrir on Arsène Lupin ha amagat el quadre original més codiciat del món. Una hora per trobar el quadre seguint el joc de pistes orquestrat per Lupin.

Arxivat a