Àlex Palou recupera el liderat de la IndyCar a falta de dues curses per acabar el campionat

El pilot de sant Antoni de Vilamajor ja ha guanyat tres curses en el que va de campionat

Redacció
13 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:38h
Àlex Palou, de nou líder de la IndyCar Series 2021
Àlex Palou, de nou líder de la IndyCar Series 2021 | @IndyCar

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, Àlex Palou, ha recuperat el liderat de la gteneral de la IndyCar després d'aconseguir la seva tercera de la victòria en la cursa mque ha tingut lloc al GP de Portland. El pilot, de 24 anys, fins ara és el pilot amb més curses guanyades fins aquest moment en erl que es porta de temporada.

El pilot baixmontsenyenc ja havia guanyat a Alabama i REV Group i ara disposa de 25 punts d'avantatge sobre O'Ward, que ocupa el segon lloc quan només falten dues curses per acabar el campionat, el GP de Monterrey diumenge d'aquesta setmana i el GP de Long Beach el 26 de setembre.

Palou, que durant bona part del campionat ha encapçalat la classificació, ha recuperat el liderat després de dues proves complicades que va haver d'abandonar per problemes mecànics o per veure's afectat per accidents durant la cursa.

 

El de Sant Antoni de Vilamajor va sortir des de la pole, però va tenir problemes al primer revolt, però tant ell com el seu equip, el Chip Ganassi Racing, van fer un molt bon treball tàctic per a recupoerar la primera plaça i acabar guanyant la cursa per davant d'Alexander Rossi y Scott Dixon.