Dos dies de punt de vacunació sense cita prèvia a Sant Celoni

Avui dilluns 13 de setembre i dimecres 15 de setembre

Dosa dies per vacunar-se a Sant Celoni sense cita prèvia
Dosa dies per vacunar-se a Sant Celoni sense cita prèvia | Cedida
NacióBaixMontseny
13 de setembre del 2021
Aquesta setmana Sant Celoni comptarà amb un punt de vacunació sense cita. Dilluns 13 de setembre i dimecres 15 de setembre el punt de vacunació ubicat ara a l'Auditori de Llinars del Vallès es traslladarà a la Sala Bernat Martorell de Sant Celoni (al carrer de Sant Josep, 101). Amb aquest canvi es vol acostar la vacunació encara més al territori i incrementar les cobertures vacunals per encarar la tardor amb la màxima normalitat possible.

Així doncs, la població de la zona tindrà dues opcions per vacunar-se: dilluns i dimecres (de les 16 a les 19 hores)  a Sant Celoni i dimarts, dijous i divendres (de les 9 a les 20 hores) a l'Auditori de Llinars del Vallès. A Sant Celoni no caldrà demanar cita prèvia. A Llinars es vacuna amb cita prèvia, que permet una major planificació als professionals sanitaris, però també s'ofereix vacunació sense cita de les 16 a les 19 hores.
 
Al Vallès Oriental hi ha dos altres punts de vacunació: a Granollers (Palau d'Esports, carrer dels Voluntaris ’92, 2) i a Mollet del Vallès (Can Pantiquet, carrer de Can Flequer, 25.). En aquests punts, com a l’Auditori de Llinars, es vacuna amb cita prèvia i s’ofereix la vacunació sense cita a les tardes.
 
Arxivat a