Ofrena floral al monument 11 de Setembre de Sant Celoni

A la majoria de municipis del Baix Montseny també s'ha programat actes institucionals

Ofrena floral al Monument 11 de Setembre de Sant Celoni la Diada de l'any 2020
Ofrena floral al Monument 11 de Setembre de Sant Celoni la Diada de l'any 2020 | Jordi Purtí
11 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:32h
L'Ajuntament de Sant Celoni, partits polítics i entitats un any més faran faran la tradicional ofrena floral al monument 11 de Setembre a partir de les 11 del matí que anirà seguida de la lectura del Manifest i l'acompanyament musical a càrrec de Laia Llach. També hi haurà una audició de sardanes als Jardins de la Rectoria Vella, a partir de les 12 del migdia.

La commemoració de l'11 de Setembre també preveu  la presència a la mobilització de Barcelona que anirà de la plaça d'Urquinaona fins al Parlament de Catalunya, a partir de les cinc de la tarda amb l'organització de l'Assemblea Nacional de Catalunya, Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència.

Actes al Baix Montseny
Altres municipis del Baix Montseny també han programat actes per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. és el cas d'Arbúcies que a les 11:30 farà una recepció ofiocial a la Sala de Plens.A Breda no hi faltarà el tradicional acte institucional a la plaça de l’Església, amb l’ofrena floral del monument de Mossèn Pere Ribot. Serà a les 11 del matí. Al vespre la plaça Lluís Companys acollirà dos concerts. A les 20h serà el torn de la Just Band i a les 22.30h del grup de versions Tútú Kéké.