Arbúcies acull el Foto-Montseny 2012

Ecodiari
11 de desembre del 2012
Foto del Montseny que s'exposarà a Arbúcies.
Foto del Montseny que s'exposarà a Arbúcies. | Cesc Noguera.
Foto del Montseny que s'exposarà a Arbúcies. Foto: Cesc Noguera.

Aquest pròxim dissabte 15 de desembre s'inaugura Foto-Montseny 2012 , organitzat pel Museu Etnològic del Montseny i la Secció Fotogràfica d'Arbúcies, amb dues activitats: una xerrada a càrrec d'Iñaki Relanzón, un dels millors fotògrafs de natura d'Europa, i la presentació pública de Foto-Montseny 2012.

La xerrada d'Iñaki Relazón tindrà lloc a les 17.00h al Teatre de la Llar de Jubilats (c/ del Sorrall, 9 d'Arbúcies) i tractarà de "La natura a través de l'objectiu". Relazón és un dels millors fotògrafs de natura d'Europa i col·labora en publicacions de referència com ara el National Geogràphic (edició mundial), Altaïr, Geo, New York Times... Actualment és fotògraf de la ILCP ( International League for Conservation Photographers ) i treballa per tot el món, especialment en un projecte a Madagascar, sempre vinculat a projectes científics i de conservació.

A les 19.00h, l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, farà la presentació pública de Foto-Montseny 2012 al Museu Etnològic del Montseny. Seguidament hi haurà la visita comentada a l'exposició "El Montseny: imatges fotogràfiques", a càrrec dels autors.

Aquesta serà la tercera edició de Foto-Montseny que finalitzarà el 3 de març de 2013. Entre d'altres esdeveniments, s'han programat xerrades, tallers i 5 magnífiques exposicions amb fotografies d'Iñaki Relanzón, Àlex Alonso, Francesc Fontanals, Joaquim Reberté i els companys de la Secció Fotogràfica d'Arbúcies i altres col·laboradors del Foto-Montseny que presentaran una mostra col·lectiva.