Llinars del Vallès celebra els 30 anys de les colles dels Blaus i els Vermells

Aquest any la competició festiva no tindrà colla guanyadora ja que s'ha decidir que acabi amb empat

El protagonisme dels gegants no faltarà en la Festa major de Llinars del Vallès
El protagonisme dels gegants no faltarà en la Festa major de Llinars del Vallès | NBM / arxiu
Redacció
03 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:34h
Des d'aquest divendres 3 de setembre i fins dimecres de la setmana vinent Llinars del Vallès celebra la seva Festa Major 2021. Un any que segueix sent especial per la situació de crisi sanitària provocada per la Covid-19 i que ha foragitat de la normalitat el funcionament de la societat civil. Un any, que malgrat tots els incovenients, a Llinars del Vallès se celebrarà els 30 anys de la competició festiva de blaus i vermells, encara que ja té d'avançada el resultat d'empat.

Tal com explica l'alcalde de Llinars del Vallès, "és un bon exemple d’aquesta idea que us vull transmetre; que amb la suma de tots tindrem oportunitats per un futur millor. Els que van iniciar aquesta bona idea, segurament no es pensaven l’èxit que ha tingut durant aquests trenta anys, però està clar que la seva il·lusió i esforç han donat fruit en forma de diversió i gaudi del qual han pogut fruir moltes generacions de llinassencs i llinassenques.
Vull agrair com sempre, l’esforç de totes les persones que durant l’any i en aquests dies especialment, treballen amb tot l’entusiasme perquè tothom pugui gaudir de les diverses activitats que s’organitzen."

La Festa Major de Llinars del Vallès tindrà molts més actes programats que s'aniran desenvolupant durant tots aquests dies amb concerts, animació infantil, activitats esportives, castell de focs d'artifici9, entre d'altres que es poden consultar a www.llinarsdelvalles.cat D’altra banda, es compliran totes les mesures de seguretat que la normativa indiqui.