Sant Celoni fa bullir l'olla de la Festa Major 2021

Cinc espectacles, 14 concerts i la competició de MontSENYS i MontNEGRES se celebrarà sense puntuació

02 de setembre del 2021
Actualitzat a les 9:50h
L'Orquestra Di-Versiones, actuarà divendres 4 de setembre a les 20 h i 23 h a la pista d'atletisme de Sant Celoni
L'Orquestra Di-Versiones, actuarà divendres 4 de setembre a les 20 h i 23 h a la pista d'atletisme de Sant Celoni | Di-Versiones

La Festa Major 2021 de Sant Celoni no es pot celebrar encara amb tota normalitat i segueix marcada per la necessitat de prendre mesures per evitar la propagació de la Covid-19. Amb tot i això, des de l'ajuntament i des de les entitats organitzadores considerten que cal que es noti que Sant Celoni està de festa i que s'ha de gaudir col·lectivament. Per això, s'anima que en família o amb els amics o veïns es faci bullir l'olla per deixar els balcons i carrers ben macos i que l'alegria es faci visible a tots els racons del municipi.

Entre els dies 2 i 6 de setembre a Sant Celoni s'han progrmat cinc espectacles i catorze concert ben diversos, entre d'altres activitats i l'actriu celonina Teresa Vallicrosa serà la pregonera aquest divendres 3 de setembre a les 8 del vespre a la pista d'atletisme. Alguns espectacles i concerts tindran més d'una sessió i En Peyu tres.

També se celebrarà el Corremonts de MontSENYS i MontNEGRES, tot i que aquest any 2021 serà ben especial ja que no serà puntuable degut, precisament, a les mesures de prevenció de la Covid-19. Ha estat una decisió consensuada amb les colles i l'ajuntament. De tota manera, per no perdre el fil s'ha proposat seguir participant a les proves que es mantenen: Dona sang per a la festa, que es va fer el darrer cap de setmana; el Matí Boig progrmat pel dissabte 4 de setembre a les 10 del matí a la Biblioteca l'Escorxador; i la Passejada de les Ermites que, un any més, es farà a través de les xarxes socials i es tracta de penjar fotografies del pas per l'ermita de Sant ponç, Sant Martí de Pertegàs, Mare de Déu del Puig i Església Sant Martí.

Tota la programació és pot consultar a www.santceloni.cat