«Fel Faixedas i punt», un dels atractius de la Festa Major de Breda

Se celebrarà entre els dies 8 i 12 de setembre

Fel Faixedas actuarà a la Festa Major de Breda 2021
Fel Faixedas actuarà a la Festa Major de Breda 2021 | faixedas.cat
Redacció
27 d'agost del 2021
Actualitzat a les 9:20h

Després de la suspensió de l'edició de 2020 arran de la pandèmia enguany torna la Festa Major, que tindrà lloc del 8 al 12 de setembre. Tornaran els dies de festa i xerinola amb una programació apta per a tots els públics i adaptada a la situació actual, tenint en compte les mesures de seguretat sanitària en vigor.

En aquest sentit, per assistir a alguns dels actes de la programació s’haurà de demanar reserva prèvia d'entrades per tal de complir amb els aforaments permesos. Aquests actes són el monòleg Fel Faixedas i punt, dimecres 8 a les 20h; el Holi Festival, divendres 10 a les 10h i el Concert de Festa Major amb l'Orquestra Venus, també divendres 10, amb doble sessió a les 17.30 i a les 20h. Els tiquets es podran aconseguir a partir de dilluns 30 d'agost a l'OAC. En el moment de recollir les entrades caldrà facilitar nom i telèfon de contacte de cadascuna de les persones que assistiran.

En el cas dels actes que tindran lloc a les Piscines Municipals no caldrà demanar les entrades prèviament. No obstant es respectarà l'ordre d'arribada fins a completar l'aforament de l'equipament. Els actes afectats són el concert acústic amb el duet Afterglow, dijous 9 a les 19.30h i el concert d'havaneres amb el grup Mar i Vent, diumenge 12 a les 19h. També es permetrà l'entrada fins a completar l'aforament a la Missa Solemne de Festa Major, el dimecres 8 a les 12h.

Per altra banda, a causa de les restriccions actuals totes les activitats s'han de finalitzar a les 00.30h de la nit, fet pel qual no s'han programat activitats que puguin acabar més tard d’aquest horari. Els concerts de nit, programats per les nits de dijous i dissabte, comptaran amb un Punt Lila destinat a la lluita contra possibles agressions sexistes i LGTBIfòbiques.

Arxivat a