Breda condicionarà el camp de futbol gràcies als pressupostos participatius 2021

Ha estat la proposta més votada pels veïns i l'Ajuntament invertirà 20.000 euros per fer-hi diverses reformes

Una urna amb vots dels pressupostos participatius 2021 de Breda
Una urna amb vots dels pressupostos participatius 2021 de Breda | Aj Breda
Redacció
24 d'agost del 2021
El procés de Pressupostos Participatius 2021 de Breda s'ha acabat amb l'escrutini públic celebrat a l'Espai Jove. El condicionament de les instal·lacions del camp de futbol municipal, proposta presentada per la UE Breda, ha estat la més votada amb 86 vots. La proposta està pressupostada en 20.000 euros, la quantitat que l'Ajuntament de Breda ha destinat per al procés d'aquest any. Per tant serà l'única de les propostes que es durà a terme, entre els anys 2021 i 2022.
 
Dins la proposta es contemplen diverses actuacions per a millorar de manera global les instal·lacions de l'equipament. Concretament es tracta d'instal·lar un nou marcador, l'adequació del terra de les graderies i la instal·lació de seients, unes noves banquetes mòbils per als partits de Futbol-7 i l'adequació del mobiliari dels vestidors i l'habitació del material.  

En total van participar a la fase de votació 192 electors, que van emetre 395 vots, ja que cada persona podia triar fins a 3 opcions. El resultat de la votació va ser el següent:
 
- Condicionament instal·lacions Camp de Futbol: 86 vots.
- Hort urbà pels usuaris del Taller de Memòria: 82 vots.
- Introducció en el món digital en el Taller de Memòria: 59 vots.
- Pati per als nadons a l'Escola Bressol: 56 vots.
- Material per festes disponible per totes les entitats: 49 vots.
- Canviar la caldera de les dutxes de les Piscines Municipals: 32 vots.
- Parc d'entrenament exterior: 31 vots.

Amb aquest procés participatiu l'Ajuntament de Breda pretén assolir diversos objectius a nivell de poble, tals com promoure la participació de la ciutadania bredenca en la vida quotidiana col·lectiva; aconseguir una major identificació dels veïns amb la vila i augmentar la seva implicació; conèixer les necessitats dels veïns; promocionar una sèrie de valors imprescindibles en democràcia com empoderament, inclusió, igualtat, horitzontalitat, transparència i finalment planificar la despesa municipal el màxim d'ajustada a les prioritats ciutadanes.