Els Mossos d'Esquadra detenen tres homes l'àrea de descans de Llinars de a l'AP-7

Els detinguits, amb nombrosos antecedents policials per aquesta tipologia delictiva, són els presumptes autots d'un furt a l'interior d'un turisme

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Llinars del Vallès tres homes per un presumpte furt a diversos verhicles
Els Mossos d'Esquadra han detingut a Llinars del Vallès tres homes per un presumpte furt a diversos verhicles | Mossos Esquadra
Redacció
21 d'agost del 2021
Actualitzat a les 18:07h
Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió policial Metropolitana Nord van detenir el 18 d'agost a Llinars del Vallès tres homes d'entre 36 i 44 anys, com a presumptes autors de dos delictes de furt, un dels quals en grau de temptativa, a l'interior de vehicles en aquest municipi del Baix Montseny.
 
Els fets, segons s'ha informat aquest dissabte, van succeir el passat dimecres quan agents de trànsit van observar un vehicle circulant de forma negligent per l’àrea de descans de l’AP7 a Cardedeu. Aleshores van fer un seguiment del vehicle quan es va a incorporar a la via i el van aturar a la següent àrea de descans on van poder identificar els seus ocupants.
 
Un cop ja tenien el vehicle aturat els agents van comprovar que al seu interior hi havia tres ocupants. Mentre els identificaven al seu costat va parar un altre vehicle i els seus ocupants van dir als agents que justament els acabaven de robar en una àrea de descans que hi havia més enrere i que els autors eren els ocupants del cotxe que tenien aturat.

Algunes víctimes expliquen els fets
Els fets van passar mentre descansaven quan un home s’hi va acostar per distreure'ls. Poc després va marxar ràpidament de la zona en companyia de dos altres homes que l'estaven esperant en un vehicle. De seguida es van adonar que els hi havia sostret la bossa de mà de l'interior de la seva caravana. Mentre els agents eren informats d’aquest fet un altre vehicle es va aturar per explicar que també havien estat víctimes d’un furt comès per les persones del vehicle que tenien aturat.
 
Tot seguit els mossos van detenir els tres homes als quals els  constaven nombrosos antecedents per la mateixa tipologia delictiva com a presumptes autors de dos delictes de Furt. Els detinguts, tots amb nombrosos antecedents policials per fets similars, van passar el 19 d’agost a disposició del Jutjat d'instruccióen funcions de guàrdia de Granollers, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.