Els ingressats per Covid a l'Hospital de Sant Celoni passen de deu a tres en dues setmanes

No s'han produït morts les darreres dues setmanes, període en què 11 pacients han abandonat el centre

Entrada de l'Hospital de Sant Celoni.
Entrada de l'Hospital de Sant Celoni. | Jordi Purtí
Redacció
18 d'agost del 2021
Actualitzat a les 17:09h
La situació de la Covid-19 a l'Hospital de Sant Celoni millora de mica en mica. Així ho demostra l'últim informe de la Fundació del centre sanitari: actualment hi ha tres persones ingressades per coronavirus, tres menys que fa una setmana, i sis menys que el quatre d'agost. A més, l'última setmana, cinc persones s'han recuperat i han pogut abandonar l'hospital.

Les cinc altres registrades l'última setmana fan que la suma de les acumulades des de l'inici de la pandèmia ja s'elevin fins a 362. També cal assenyalar que les defuncions es mantenen en 78, les mateixes que es van comunicar fa dues setmanes.

Actualment, a les plantes d'hospitalització es permet la visita en habitacions de pacients sense Covid. En aquests casos, es permet un únic familiar o acompanyat per pacient. Els pacients del llit 1 poden rebre visites de 12 a 13 h, i els del llit 2, de 13 a 14 h. Al centre sociosanitari Verge del Puig es requereix cita prèvia per a visitar pacients.

Punt de vacunació Covid a l'Hospital de Sant Celoni per a majors de 40 anys
 
La Fundació Hospital informa també que s'ha establert un punt de vacunació Covid-19 na l'Hosputal de Sant Celoni per a majors de 40 any.

Es podran vacunar:

-  Persones entre 40 i 65 anys que no hagin passat la Covid en el darrers 6 mesos.  Persones majors de 65 anys.
- La vacuna que s'administrarà serà la d'una sola dosi.
- Les persones interessades hauran de demanar hora al servei d’Admissions de l’Hospital
 
Arxivat a