coronavirus

Es prorroga una setmana més el toc de queda Arbúcies i Llinars

El Govern endureix el criteri per decidir on s'aplica el confinament nocturn

per Albert Vilanova, Barcelona, Catalunya | 17 d'agost de 2021 a les 14:02 |
El Govern ha demanat aquest dimarts una pròrroga de set dies del toc de queda a partir de la 1 de la matinada i fins a les 6 del matí. La nova resolució modifica els criteris de restricció a la mobilitat nocturna, de manera que el límit serà menor: dels 250 casos per 100.000 persones actuals passarà als 125 per cada 100.000 habitants. Entre les poblacions on s'aplica la mesura s'hi troben dues poblacions del Baix Montseny: Arbúcies i Llinars del Vallès.

Llista de municipis amb toc de queda by naciodigital on ScribdEl Procicat ha decidit aquest canvi per "la millora de les dades epidemiològiques", tot i que incideix en la importància de "seguir amb les mesures de contenció" per evitar la propagació del virus.


En total es proposa una llista de 148 municipis- 125 municipis amb incidència acumulada a 7 dies superior a 125 casos diagnosticats per 100.000 habitants  i 23 municipis que es troben totalment o quasi totalment envoltats pels municipis afectats.

Aquestes mesures es prorrogaran un cop les hagi aprovat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i tindran una vigència de set dies. El Govern traslladarà la sol·licitud demà al TSJC i entraran en vigor aquest divendres 20 d’agost.


Altres notícies que et poden interessar
​ 


 

Participació