Gualba enceta la Festa Major amb el musical «El retorn de les bruixes»

Una caminada popular, gegants, l'Orquestra Maravella, La Tribut FM, castell de focs i havaneres altres activitats de la programació festiva

La Tribut FM una de les atraccions de la Festa Major de Gualba 2021
La Tribut FM una de les atraccions de la Festa Major de Gualba 2021 | La Tribut FM
Redacció
12 d'agost del 2021
L'espectacle El retorn de les bruixe" a càrrec de l'Associació Cultural 12+1, a la plaça Joan Rogué, encetarà aquest dijous 12 d'agost la programació festiva de la Festa Major de Gualba 2021. Una festa major que s'allargarà fins el proper dilluns 16 d'agost i amb activitats diverses durant aquests cinc dies.

Entre les activitats hi destaca la celebració de la XXV Caminada Popular i el concert que oferirà l'Orquestra Internacional Maravella. De la mateixa manera que aplega activitats infantils i juvenils, partits de futbol i els concertys amb els grups La Tribut FM i Mother Mine.

A la Fesata Major 2021 tampoc no hi pot faltar la ballada de gegants amb la Colla Gegantera i de Grallers de Gualba i també l'actuació de l'orquestra MotherFucker. La Festa Major es tancarà amb rumba al carrer, un castell de focs i concert d'havaneres amb el grup Els Cremats. Tota la informació de la programació a (Gualba.cat)
Arxivat a