La Festa Major de Vilalba Sasserra sense actes de matinada però amb competició de Serres i Guineus

Les limitacions per la Covid-19 encara es fa notar per la programació d'actes festius

Cinc dies de Festa Major a Vilalba Sasserra
Cinc dies de Festa Major a Vilalba Sasserra | NBM /arxiu
Redacció
12 d'agost del 2021
Actualitzat a les 9:10h
Aquest dijous 12 d'agost i fins el dilluns de la setmana vinent 16 d'agost Vilalba Sasserra estarà de Festa Major 2021 que com l'any passat  serà una festa diferent perquè, tal com recorda l'alcalde del municipi Joan Pons "encara ens hem de protegir i amb aquesta idea hem dissenyat la festa gran de Vilalba Sasserra".

És el mateix alcalde qui recorda que enguany no hi haurà actes de matinada ni servei de barres i que tots els actes tindran el control per mantenir les indicacions de seguretat. Però per Joan Pons aquests condicionants en cap manera han de ser motiu que inpedeixe "que la Festa Major de Vilalba Sasserra, com sempre, serà una festa gran, per gaudir en família i pensada per a totes les edats, que tothom pugui trobar una activitat per gaudir".

Cinc dies festius amb activitats de globus aerostàtic, aquàtiques, teatre, concerts, varietés, concursos, esportives i cinema, entre altres activitats que es poden consultar en el llibret de la Festa Major (vilalbasasserra.cat).

Serres i Guineus
Com cada any, des de l'any 2006, serà una de les atraccions de la Festa Major 2021. Es tracta de dividir Vilalba Sasserra en dos equips, les Serres i les Guineus. Un enfrontament amistós, unes batalles festives que fan que hi hagi una cohesió social, un sentiment de pertinença i de ser part important de la Festa Major.

Per participar-hi només s'ha d'escollir voluntàriament un dels dos grups les Serres -amb distintiu verd- o les Guineus -amb distintiu taronja- i participar de les proves preparades com ara el Tobogan Splash Slide, Jocs Trentapasses, Circuit Xtrem Race, Concurs de dibuix, Concurs d'engalanar balcons, concurs de fotografia i concurs Tik Tok.
 
Arxivat a