L'Escola Vallgorguina disposarà el curs vinent un servei d'atenció psicològica

Pretén ser un referent educatiu que doni suport a la figura de l'EAP

Escola Vallgorguina
Escola Vallgorguina | Jordi Purtí / arxiu
Redacció
05 d'agost del 2021
Actualitzat a les 9:56h
El proper curs acadèmic 2021-22, l'Escola Vallgorguina tindrà un servei d'atenció psicològica per tal de detectar tots aquells casos i persones de la comunitat educativa que així ho requereixin. A través de L’AMPA de l'Escola Vallgorguina, gestionat i dirigit directament per la direcció del centre i amb el suport de l'Ajuntament de Vallgorguina -que assumirà el cost total del servei-, es materialitza una demanda que venia de lluny i que, en el context actual de pandèmia, pren més sentit i és més necessari que mai, segons explica el regidor d'Ensenyament, Pep Pujol.

El psicòleg a l'escola pretén ser un referent educatiu que doni suport a la figura de l'EAP amb l'objectiu d'acompanyar els nens i nenes, professores i professos i familiars de manera immediata i continuada en el temps per tal de garantir el bon desenvolupament en totes les dimensions de l'alumne: personal, acadèmic, familiar i social.

Aquest servei, ve a complementar el de logopeda que ja es ve realitzant des de fa anys al centre educatiu i s'espera que contribueixi al benestar emocional de tots els nens i nenes, mestres i personal de l'àmbit educatiu de l'Escola Vallgorguina.

 
Arxivat a