Engega la Festa Major de Riells i Viabrea 2021 apostant per la cultura

Dàmaris Gelabert, un Scape Room inspirat en la Casa de Papel, el concert de la Cobla-Orquestra Montgrins o l’actuació del grup “Los 80 principales”, entre les activitats programades

L'espectacle Mou el cos  de Dàmaris Gelabert encetarà la Festa Major 2021 de Rioells i Viabrea
L'espectacle Mou el cos de Dàmaris Gelabert encetarà la Festa Major 2021 de Rioells i Viabrea | Jordi Purtí / arxiu
Redacció
03 d'agost del 2021
Des d'avui 3 d'agost i fins el dilluns 9 d'agost s'han programat una sèrie d'activitats per a celebrar la Festa Major de Riells i Viabrea, activitats per a públics de totes les edats per poder gaudir-ne d'una forma assenyada davant la situació sanitària actual.

Des de l'Ajuntament del municipi s'explica que la intenció inicial, després de l'anul·lació de l'edició de l'any passat, era reflectir l'alegria d'haver superat un període ple d'incògnites però, "malauradament la situació epidemiològica actual, no ens ho permetrà i torna a estroncar el que pretenia ser uns dies de festa i xerinola".

En aquest cas, el consistori ha volgut prioritzar la seguretat sanitària i ha modificat la programació. La reserva prèvia obligatòria a totes les activitats és una de les mesures que s'han posat en marxa com també l'aforament limitat i controlat.  
 
L'Ajuntament de Riells i Viabrea segueix apostant per la cultura i a la programació trobem activitats com l’actuació de la Dàmaris Gelabert, un Scape Room inspirat en la Casa de Papel, el concert de la Cobla-Orquestra Montgrins o l’actuació del grup “Los 80 principales”.  
 
Una de les novetats d'aquest any serà un petit espectacle pirotècnic a càrrec de la Colla de Diables les Vírboles el diumenge 8 d'agost a les 22:30h. L'espectacle de foc es fa en un recinte perimetral i sense foc aeri, garantint totes les mesures de seguretat.

Des de l'Ajuntament agraeixen l'equip organitzador, entitats culturals i grups musicals la predisposició a les modificacions de l'edició de la Festa Major 2021 de Riells i Viabrea. Per aquest motiu, segueix donant suport a la cultura i tots els grups que han hagut de posposar la seva actuació, "hem avançat el pagament per a que millori la seva situació econòmica i puguin realitzar la seva actuació al 2022".