administració

El Consell Comarcal del Vallès Oriental trasllada a Correus queixes pel funcionament a 17 municipis de la comarca

S’ha demanat una reunió amb el director territorial per cercar solucions

per Redacció, Granollers, Catalunya | 30 de juliol de 2021 a les 10:44 |
Oficina de Correus a Sant Celoni | Jordi Purtí
El Consell Comarcal ha traslladat a Correus les queixes i mancances en el servei a diferents municipis de la comarca. Segons explica l'ens comarcal en un comunicat, els darrers mesos  s’ha estat fent un recull de les incidències detectades que han fet arribar diferents ajuntaments del territori.

"Les incidències consisteixen bàsicament en retards, equivocacions i deficiències en el lliurament de notificacions administratives amb terminis per respondre caducats, alentiment en la tramesa de cartes amb justificant, equivocacions en els domicilis i retard en l’entrega, no substitució de les vacances ni les baixes, i manca de personal", precisa el CCVOr.


Alguns ajuntaments també han traslladat els problemes derivats de l’eliminació de les bústies a molts municipis, que comporta l’obligatorietat d’haver de deixar les cartes a l'edifici de correus, la qual cosa representa un inconvenient, especialment per a la gent gran.

També han fet palesa la dificultat de què algunes oficines tanquin el cap de setmana i les tardes, amb horaris, a més, reduïts, la qual cosa provoca llargues cues.


Els municipis amb queixes en el servei o que demanen obertura en caps de setmana i les tardes són les Franqueses del Vallès, Montmeló, Bigues i Riells del Fai, Sant Feliu de Codines, Sant Pere de Vilamajor, Sant Celoni, Campins, la Llagosta, Sant Fost de Campsentelles, Vilanova del Vallès, Lliçà d’Amunt, Montseny, la Garriga, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Santa Maria de Palautordera, Martorelles i Vallgorguina.

Des de la Presidència del Consell Comarcal s’ha demanat una reunió amb el director territorial de Correus a Catalunya, Carlos Chimeno, a fi de, a banda de comentar els dèficits i mancances detectades, poder buscar les solucions adequades i reforçar, d’aquesta manera, les peticions que en molts casos ja han fet els propis ajuntaments.

 

Participació