Fel Faixedas i Carles Xuriguera tanquen la Festa Major d'Arbúcies

El concert de la Metropol, l’espectacle familiar i el room escape, actes més concorreguts

Espectacle de Fel Faixedas i Carles Xuriguera a la Festa Major d'Arbúcies
Espectacle de Fel Faixedas i Carles Xuriguera a la Festa Major d'Arbúcies | Aj Arbúcies
NacióBaixMontseny
29 de juliol del 2021
Amb la platea de gom a gom, Fel Faixedas i Carles Xuriguera han presentat a Arbúcies el seu nou treball Ni rastre de qui vam ser, sota la direcció de Robert Molist. Un espectacle que combina l’humor d'aquest duo amb la crítica i la reflexió de la situació actual que estem vivint.
 
Un espectacle que va posar el punt i final a una Festa Major marcada per les restriccions contra la Covid-19, tot i que s’ha intentat mantenir l'esssència de la festa amb actes tradicionals com ara el torneig de petanca, de ping-pong, el cinema a la fresca, la trobada de corals, la tornaboda i concert de sardanes o el gran concert amb l’Orquestra Metropol a Can Cassó. Actes que s’han combinat amb noves incorporacions com ara el room escape exterior, que es va dur a terme pels carrers d’Arbúcies durant el diumenge o l’espectacle familiar Els superherois, de dilluns a la tarda a la plaça de la Vila.
 
El pregó
L’equip sanitari del CAP d'Arbúcies amb un pregó emotiu i commovedor van donar el tret de sortida a la Festa Major, juntament amb els alumnes del Club Patí, l'Escola de Música Mestre Lluís Torres i l'Escola de Dansa. Un acte que va comptar amb la presentació a càrrec de Jordi Ferragut, que enguany ha fet 20 anys des de la primera vegada que va començar a presentar el pregó de la Festa Major i és per això que l'alcade d’'rbúcies, Pere Garriga, i la regidora de Festes, Judit Prat, li van voler fer un petit reconeixement. 
 
Per altra banda, al Museu Etnològic del Montseny s’han portat a terme jornades de portes obertes per tal de donar a conèixer les noves sales expositives. I també, durant la festa, s’ha inaugurat la nova exposició temporal, Art x Arbúcies, una mostra col·lectiva d’artistes arbuciencs i es va dur a terme la presentació del llibre Guia geològica urbana d’Arbúcies, del doctor German Àlvarez.   
 
Judit Prat, regidora de Festes, explica: "Malgrat els canvis d'última hora, hem pogut gaudir dels actes al màxim, l'alta participació a tots els actes demostren un cop més que tenim ganes de la Festa Major i que tornarem més forts l'any vinent". “Portàvem un programa d'actes que no s'havien fet mai i els arbuciencs i arbucienques els han gaudit, que és l'objectiu principal de la regidoria de festes, assenyala Prat.