Tot a punt per la Festa Major de Sant Esteve de Palautordera

Diverses activitats i espectacles ompliran el municipi els dies 30 i 31 de juliol i l’1 i 2 d’agost

Gertrudis actuarà el divendres 30 de juliol al camp de futbol de Sant Esteve
Gertrudis actuarà el divendres 30 de juliol al camp de futbol de Sant Esteve | Arxiu
M.R.
27 de juliol del 2021
Sant Esteve de Palautordera celebrarà la seva Festa Major del 30 de juliol fins al 2 d'agost. Quatre dies plens d'actes, activitats, música en directe i espectacles que es repartiran per tot el municipi. Aquest any la cultura i la festa seguiran sent amb aforament limitat, però molt més ampli que l’anterior. Així doncs, caldrà reservar plaça per assistir a qualsevol activitat, espectacle o concert.

Per a les activitats s'habiliten tres recintes, dos exteriors i un interior: el camp de futbol, amb un aforament màxim de 1.000 persones; el pati de les Escoles Velles, amb 200 localitats disponibles; i el Teatre Pare Casals, que compta també amb una capacitat de 220.

Pel que fa a les entrades, entre totes les activitats i espectacles n'hi haurà més de 8.000 disponibles i es poden reservar a la pàgina web d'Entrapolis. Les dels espectacles principals tenen un preu simbòlic d'un euro i una limitació de sis entrades per compra. La recaptació de les entrades es fa en benefici de les associacions que gestionen les barraques de la Festa Major, que l'any passat no van poder fer-les i aquest ho faran amb limitacions per les mesures de seguretat de la Covid-19.

La Festa Major s'iniciarà el divendres 30 de juliol amb un pregó virtual del Circ Cric, que aquest enguany celebra el seu 40 aniversari. Es projectarà de forma contínua entre les 20 i les 24 hores al Casal de la Gent Gran. També es podrà veure a través de les xarxes socials de manera simultània. A les mateixes hores es torna a tallar la carretera del Montseny per omplir-la de les taules dels millors restaurants de Sant Esteve.

De 21 a 22.30 hores, el Teatre Pare Casals acollirà l'obra "Enchanté" de la companyia Divinas. Un espectacle teatral que ens porta la música del París de principis de segle XX. Per altra banda, al camp de futbol hi haurà dos concerts que tancaran la primera nit de Festa Major, Gertrudis a les 21 hores i Ebri Knight a les 23.

El dissabte 31 estarà ple d'activitats per als petits de la casa: d'11 a 14 hores, a Can Preses, hi haurà un tobogan aquàtic de 70 metres de llargada; de 10 a 13 h, taller de batucada a les Escoles Velles, cortesia de l'Associació TABO; i a la mateixa hora al complex esportiu Júlia hi haurà activitats de futbol organitzades pel Club de Futbol Sant Esteve.

A la tarda, Cercavila de gegants a la plaça de la Vila, a les 18:30 h, i dues hores més tard concert i ballada de Sardanes amb la Cobla Ciutat de Granollers. A la nit, el camp de futbol acollirà de nou dos concerts, Quiròfan actuarà a les 21 h i Santi al natural a les 23.

Diumenge 1 d'agost el complex esportiu Júlia acollirà el primer torneig de Rugby Touch Platja. Caldrà apuntar-s'hi al complex de les 09:30 a 10 per participar. Durant tot el dia els més petits podran gaudir dels ninots del Taller del Txo i visitar l'Arbre dels Follets en tres sessions de matí i tarda.

L'Espai Verd de les Escoles Velles acollirà la Copa Vallflorida, amb un campionat de petanca, un  de bitlles catalanes i un altre de bitlles finlandeses, entre les 18 i les 22 hores. A la nit, al Teatre Pare Casals es podrà gaudir del concert de Yo también suspendí EGB de 20 a 22 h.

El dilluns 2 d'agost, entre les 11 i la 13 h, el Club d'Handbol Sant Esteve organitza un torneig de tres contra tres a l'Escola Valmanyà. A més, per combatre la calor hi haurà un inflable aquàtic. A la tarda, concert infantil amb l'actuació de El Pot Petit al camp de futbol, entre les 19 i les 20.30 hores. I a la nit, també al camp de futbol, el grup Port Bo tancarà la Festa Major amb un concert d'havaneres de 22 a 24 h.

Aquestes i moltes altres activitats es poden consultar al programa de la Festa Major de Sant Esteve de Palautordera.

Festa Major by naciodigital on Scribd

Arxivat a