Música, cultura i esports a la Festa Major de Montseny

Es posarà a la venda un mocador amb en Quico i la Quica de protagonistes

Detall del cartell de la Festa Major de Montseny
Detall del cartell de la Festa Major de Montseny | Ajuntament de Montseny
Redacció
26 de juliol del 2021
Actualitzat el 27 de juliol a les 17:34h
L'Ajuntament de Montseny té "gairebé lligat del tot" el programa de Festa Major d'aquest estiu, que s'ha de celebrar del 20 al 23 d'agost. El consistori ha emès un comunicat en què el regidor de Cultura, Xavier Matas, explica que la festa, sense descuidar les mesures sanitàries, tindrà el format habitual de 4 dies i amb actes de matí, tarda i nit.

En aquest sentit, avança que ja està acordat l’espectacle d’en Santi al Natural, el cinema a la fresca, l'actuació d'un un clown per als més petits, la jornada gegantera, un concert de blues, i un concert per al dilluns a la tarda. A més, explica que falta acabar de concretar també una gimcana infantil, un concert de jazz i algun acte més de cara al matí i el vespre del dilluns i una exposició de motos antigues

També hi haurà una exposició de fotos antigues d’en Quico de les Vernedes a la sala de plens i el tradicional torneig de futbol al camp d’esports.

Tot i això, el programa està pendent de possibles noves restriccions: "Si n'hi ha, ens hi adaptarem. Això vol dir que si no es pot fer ball, farem concert, asseguts, i que si ens toca plegar a dos quarts d’una, plegarem a dos quarts d’una", destaca el regidor.

La festa està oberta a la col·laboració econòmica de qui vulgui. Es pot fer a través del programa imprès de Festa Major. A canvi d’una aportació econòmica de 25 euros, es publicarà una ressenya de l'establiment corresponent en format de text.

Com a novetat, també es pot col·laborar comprant, a partir d’aquest cap de setmana, el mocador de Festa Major amb en Quico i la Quica de protagonistes en dos colors, verd i vermell, per un preu de cinc euros cadascun.

"Creuem els dits i encomanem-nos a Sant Quico perquè ens alliberi, la situació sanitària millori, puguem retrobar-nos a la plaça, i puguem compartir aquests dies de joia i germanor amb tots vosaltres", conclou el representant municipal.
Arxivat a