medi ambient

Aquest dissabte, Festa del Reciclatge a Llinars

Tindrà lloc a la carpa del carrer Frederic Marés de 18 a 21h

per NacióBaixMontseny, 26 de juliol de 2021 a les 17:04 |
Detall del cartell de la Festa del Reciclatge de Llinars | Ajuntament de Llinars del Vallès
Sota el lema Llinars Recicla. La recollida porta a porta, el pròxim dissabte tindrà lloc una festa al municipi "per explicar a la ciutadania com funcionarà la recollida de residus domèstics i comercials mitjançant el porta a porta, un sistema més net, eficient i sostenible", segons ha destacat l'Ajuntament. 

La festa del reciclatge tindrà lloc a la carpa del carrer Frederic Marés de 18 a 21 h, i a part de la informació que es proporcionarà sobre el nou sistema de recollida, hi hauran activitats i jocs infantils relacionats amb el reciclatge i el medi ambient, xerrades, música jazz i altres activitats.


A principis d’aquest mes de juny, es va instal·lar un estand informatiu al mercat setmanal amb informació relacionada amb el servei de recollida de residus i neteja viària. D’aquesta manera l’Ajuntament, juntament amb l'empresa GBI, realitza una campanya informativa especifica de comunicació i repartiment dels cubells amb l’objectiu d’informar amb detall sobre el nou sistema, que entrarà en vigor a l'octubre.

A més, amb l’objectiu principal d’"augmentar la recollida selectiva i millorar la neteja viària del municipi", l’Ajuntament va facilitar un servei de recollida de mobles setmanal que està en funcionament des del mes de febrer. Per sol·licitar aquesta recollida cal trucar al telèfon 937763566. La recollida és totalment gratuïta i es realitza tots els dimarts del mes.


D'altra banda, l’Ajuntament també ha informat que, molt aviat, es posarà en funcionament un sistema de recollida porta a porta de restes d’esporga i poda amb big bags, amb trucada prèvia al mateix telèfon que per la recollida de mobles i trastos vells.

 

Participació