El personal del CAP farà el pregó de la Festa Major d’Arbúcies

Es fa del 23 al 26 de juliol i les activitats s’adaptaran a les restriccions sanitàries per evitar contagis per la Covid-19

Canó d'escuma en una edició anterior de la Festa Major d'Arbúcies.
Canó d'escuma en una edició anterior de la Festa Major d'Arbúcies. | Ajuntament d'Arbúcies
M.R.
22 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:49h
El divendres 23 de juliol començarà la Festa Major d'Arbúcies. Aquest any, la Regidoria de Festes ha volgut que el pregó d'inici a les festes recaigui en el personal del CAP, en reconeixement a la seva feina en aquest any i mig de pandèmia. El pregó es donarà als arbuciencs a Can Cassó, a les 20.30 h. En el mateix acte inaugural actuaran el Club Patí Arbúcies, l'Escola de Música Mestre Lluís Torres i l'Escola de Dansa d'Arbúcies.

Abans del pregó, i durant tot el divendres 23, hi ha programades una sèrie d'activitats culturals i esportives com el tradicional torneig de petanca entre les 15 h i les 16 h al pavelló Can Delfí; un torneig de ping-pong, a les 18 h a Can Cassó; i la VIII Trobada de Corals de Casals de Gent Gran.

Els actes del dissabte 24 començaran a les 09.30 h amb l'anellament d'ocells organitzat per l'Associació Naturalista, que inaugurarà el seu local nou situat al final del passeig de la Glorieta a les 11.30 h. Una hora més tard, es presenta el llibre Guia geològica urbana d'Arbúcies, del doctor German Álvarez, al Museu Etnològic del Montseny. A la tarda, Can Massó comptarà amb la música en directe de Miquel Roig a les 19.30 h, i a les 22.30 h de la nit, l’espectacle Vermunólogos, tancarà els actes de dissabte.

Diumenge 25, la Festa Major seguirà amb l'Itinerari Rusiñol, a càrrec del Museu Etnològic del Montseny. Els més petits podran gaudir d'un escape room a la plaça de la Vila de les 10 h fins a les 18 h, i a la placeta dels Boquerols, la Companyia La Minúscula interpretarà amb musica contes populars, a les 11.30 h. Al migdia, a les 12.30 h, el Museu Etnològic inaugura temporalment Art x Arbúcies, una exposició col·lectiva de quinze artistes locals. Per acabar els actes del dia, a les 19 h actuarà l'Orquestra Metropol.

L'últim dia d'activitats, el dilluns 26, la baixada de l'institut acollirà un tobogan aquàtic per als més petits de 10 h a 13 h. A les 18 h de la tarda al Prat Rodó, concert de sardanes i tornaboda amb la Cobla L'arbucienca. Una hora més tard, tindrà lloc a la plaça de la Vila, l'espectacle Superherois, amb Pop per xics. A les 22 h de la nit, Can Cassó posarà fi als actes de la Festa Major amb l'espectacle Ni rastre del que vam ser, on Fel Faixedas i Carles Xuriguera es retrobaran a l'escenari anys després.

A banda d'això, el Museu Etnològic del Montseny, oferirà jornada de portes obertes del divendres 23 fins al dilluns 26 de juliol per conèixer les noves sales d'exposicions. Cal recordar, que per controlar els aforaments a les activitats, s'ha de reservar lloc a la web de l'Ajuntament d'Arbúcies.
Arxivat a