Vallgorguina ja té una agrupació local de Junts

El partit tanca coordinadors a Vallgorguina, Cardedeu, Parets i Sant Fost i ja sumen 17 municipis a la comarca

Junts per Catalunya creix al Vallès Oriental
Junts per Catalunya creix al Vallès Oriental | Europa Press
A.M
22 de juliol del 2021
Actualitzat a les 15:23h
Vallgorguina, Cardedeu, Parets i Sant Fost són les quatre noves localitats del Vallès Oriental que ja disposen d'una agrupació local de Junts per Catalunya. Així ho han decidit els afiliats en una nova ronda del partit que ha fet a la comarca, dins del procès d’implantació territorial iniciat el mes de desembre de l’any passat.

Joan Mora s'ha imposat a Vallgorguina, amb una participació del 45% i un 100% dels vots. L’acompanyen Josep Pujol, responsable d’organització; Montse Reixach, responsable de política municipal i Francesc Xavier Blanquer, responsable de comunicació, amb Albert Miró de vocal.

Amb una participació del 100% dels afilitats de Cardedeu, lordi Nadal ha estat elegit coordinador amb un 75% dels vots. L’acompanyen Rosa Julió, responsable d’organització; Meritxell Pineda, responsable de política municipal i Martí Sunyol responsable de comunicació, amb Sergio Álvarez i Ignasi Planas de vocals.

A Parets, també amb una participació del 100% dels afiliats Joan Turull ha estat escollit coordinador amb el 100% dels vots. L’acompanyen Ramon Maria Saurí, responsable d’organització; Albert Serra, responsable política municipal i Xavi Jordà, responsable de comunicació, amb Xavier Gómez, Neus Jordà i Txell Moliné com a vocals.

Finalment, a Sant Fost, la participació ha estat del 69%, i Quim Pérez ha estat elegit coordinador amb el 88% dels vots. L’acompanyen Carles Segura, responsable d’organització; Javier Rebollo, responsable de política municipal i Isabel Luna, responsable de comunicació, amb Josep Samsó i Felip Lirón de vocals.
 
Arxivat a