serveis

Lliurada la cartografia topogràfica a Sant Esteve de Palautordera i Vallgorguina

Els treballs cartogràfics, que han tingut un cost de 123.007 euros

per Redacció, Sant Esteve de Palautordera / Vallgorguina | 21 de juliol de 2021 a les 18:15 |
Cartografia topogràfica | Diputació de Barcelona
La Diputació de Barcelona ha actualitzat la cartografia topogràfica digital escala 1:1000 dels municipis de l'Ametlla del Vallès, Sant Esteve de Palautordera i Vallgorguina, una eina que facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques.

Els treballs cartogràfics, que han tingut un cost de 123.007 euros, inclouen un total de 3.400 hectàrees dels municipis i recull les hectàrees de sòl urbà i urbanitzable, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística del seu àmbit territorial.


La cartografia està realitzada a partir de la fotointerpretació de fotografies aèries mitjançant tècniques fotogramètriques a més del treball de camp, i està estructurada en sis fitxers que inclouen l'altimetria, planimetria, toponímia, vialer, model digital de superfícies i model digital del terreny.

El treball s'ha realitzat segons plec d'especificacions tècniques v 2.2 aprovat per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya i s'ha lliurat en els formats Microstation, Autocad, Shapefile i PDF, amb nivells i sistema de referència ETRS89.


La cartografia topogràfica urbana digital escala 1:1.000 v 2.2 és una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, s'utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, la cartografia de cadastre, les xarxes de serveis i equipaments.

 

 

Participació