Destrosses a un camp de conreu de Llinars proper a una zona d'oci nocturn

Quan el pagès ha arribat per segar-lo, s'ha trobat les espigues aixafaes i restes d'ampolles, gots de plàstic, condons i excrements

Fragment del vídeo penjat pel pagès de Llinars del Vallès
Fragment del vídeo penjat pel pagès de Llinars del Vallès | Twitter/@PagesosGPS
M.C.
19 de juliol del 2021
Actualitzat a les 15:53h
El perfil de Twitter @PagesosGPS ha publicat aquest diumenge un vídeo per mostrar la "indignació" d'un pagès del Vallès Oriental quan ha arribat a segar un camp situat al polígon de Collsabadell, a Llinars del Vallès, i l'ha trobat en un estat deplorable.

Al principi, l'home admet que es pensava que la destrossa que ha trobat al camp seria cosa dels senglars, però de seguida s'adona que és "tot de gent que ha vingut aquí a pixar i a cagar; hi ha Xibeques, gots de plàstic, condons...", relata, mentre mostracom han quedat les espigues del conreu, situat prop d'una zona d'oci nocturn de Llinars.

"És una vergonya que hi hagi gent que, en l'època que estem, siguin tan incívics i tinguin collons de fer tot això", lamenta el pagès, que explica que mig camp es troba així i és una llàstima per a les persones que viuen d'això. A més, afegeix que "després venen a reivindicar que aquí no volen polígons, sinó que volen camp... camp de què?", es pregunta.