El celoní Carles Planas debuta a la Champions en una nit d'ensurt

El lateral de Sant Celoni juga els 90 minuts en el partit que Lionel Messi acaba lesionat i sense rècord

05 de desembre del 2012
Carles Planas ja ha debutat també a la Champions
Carles Planas ja ha debutat també a la Champions | FC Barcelona
Carles Planas ja ha debutat també a la Champions Foto: FC Barcelona

El Barça i el Benfica han empatat (0-0) al Camp Nou aquest vespre en el darrer partit de la lligueta classificatòria per als vuitens. El FC Barcelona ja estava classificat i això ha donat opcions a poder fer rotacions i perquè Tito Vilanova tornés a donar minuts a jugadors del planter com és el cas del celoní Carles Planas, que ha debutat amb el Barça a la Champions, una setmana després que jugués el seu primer partit oficial amb l'equip blaugrana a la Copa del Rei.

En el seu debut a la Champions Carles Planas ha tingut una primera part molt exigida perquè ha hagut d'encarregar-se del marcatge de Jonh, sens dubte el jugador més actiu del Benfica i ha patit força per aturar-lo. A la segona part el domini del Barça ha estat més intens i això ha donat més opcions al lateral del filial blaugrana i fins i tot ha pogut protagonitzar alguna jugada d'atac per la banda esquerra.

El noi de Sant Celoni ha jugat els noranta minuts d'un partit gris que ha acabat amb l'ensurt per la lesió de Lionel Messi que ha hagut de ser retirat en llitera, tot i que la resonància magnètica descarta res greu i solament és una contusió al genoll i no està descartat pel partit de lliga d'aquest cap de setmana contra el Betis. Va sortir els últims trenta minuts per batre el rècord de Gerd Müller i no va poder ser.