coronavirus

Quatre persones ingressades per Covid-19 a l'Hospital de Sant Celoni

Des del començament de la crisi s'acumulen 339 altes i 76 defuncions

per NacióBaixMontseny, Sant Celoni, Catalunya | 7 de juliol de 2021 a les 13:34 |
Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí /arxiu
Com cada dimecres la Fundació Hospital de Sant Celoni actualitza les dades relatives al coronavirus Covid-19 que afecten directament al centre de referència al Baix Montseny. En relació als darrers set dies, s'ha passat de cap a quatre persones ingressades a l'hospital a conseqüència de la malaltia.

Les altes acumulades des de l'inici de la crisi sanitària són 339, les mateixes que fa una setmana. Pel que fa a defuncions des de fa algunes setmanes se'n mantenen acumulades 76.


Davant la situació epidemiològica actual, s’ha hagut de canviar el règim de les visites als pacients ingressats.
 

Hospital de Sant Celoni


Plantes hospitalització (Primera i Segona Planta)

Es permet l'entrada de familiars/acompanyants a les habitacions dels pacients ingressats no Covid.
Un únic familiar/acompanyant per pacient ingressat. Les visites dels pacients ingressats als llits 1, seran de 12.00h. a 13.00h. Les visites dels pacients ingressats als llits 2, seran de 13.00h. a 14.00h.
 
Urgències: Els familiars/acompanyants romandran fora del recinte hospitalari. S’autoritzarà l’entrada en casos de finals de vida, menors d’edat i situacions especials.
 
Hospital de dia, cirurgia menor, proves invasives i CMA
Un acompanyant per pacient en el moment de l’ingrés, sense accedir a l’Hospital. Posteriorment, s’informarà via telefònica per venir a buscar-lo i s’esperarà fora del recinte hospitalari. En casos de pacients no autònoms, aquests podran ser acompanyats per un familiar/acompanyant. Els  responsables del departament indicaran on ha d’esperar mentre dura el procediment.
 
S’autoritzarà l’entrada d’un acompanyant/familiar en casos de menors o pacients no autònoms. Unitat de diagnòstic ràpid es permet l’entrada d’un acompanyant.
 

Centre Sociosanitari Verge del Puig


Un únic familiar/acompanyant per pacient ingressat. Les visites dels pacients ingressats als llits 1: de 12.00h a 13.00h o de 17.00h a 18.00h.  Les visites dels pacients ingressats als llits 2: de 13.00h. a 14.00h. o de 18.00h. a 19.00h.  
 
 

Altres notícies que et poden interessar

​ 

​​ 

Participació