En marxa la integració a Breda de l'Institut de Secundària i amb l'Escola Montseny

D'aquesta manera Breda acollirà tota l'etapa educativa obligatòria i els centres d'infantil i primària i el de secundària s'integraran en l'Institut-Escola Montseny

Un aspecte de les obres d'ampliació de l'Institut de Secundària
Un aspecte de les obres d'ampliació de l'Institut de Secundària | Aj Breda
Redacció
05 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:28h
Els treballs per a ampliar les instal·lacions de l'Institut de Secundària de Breda ja han començat. A partir del curs 2021-2022 impartirà també els estudis de quart d'ESO. D'aquesta manera Breda acollirà tota l'etapa educativa obligatòria i els centres d'infantil i primària i el de secundària s'integraran en l'Institut-Escola Montseny.
 
Els treballs que s'estan duent a terme consisteixen en la instal·lació d'un nou mòdul al recinte de l'institut en el que s'ubicaran dues noves aules per als alumes de l'últim curs de secundària. En total s’afegiran 120 metres quadrats de superfície construïda.
 
Per altra banda es duran a terme petites actuacions per a connectar els dos centres dins d'un sol recinte. Entre altres qüestions es crearà un nou accés que servirà per tots dos àmbits del recinte i s'eliminarà el passadís actual entre el centre de primària i els mòduls de secundària per a construir un nou portal d’accés de connexió adaptat a persones amb mobilitat reduïda.

També es realitzarà una nova connexió directa entre el recinte de secundària i el menjador de l’escola per a un accés més directe. Finalment s'inclouran altres petites actuacions com un porxo, nous serveis o treballs en aspectes com la ventilació o la connexió a internet.