votació popular

La Biblioteca SAV de Sant Antoni de Vilamajor busca nom

Fins el 4 de juliol està oberta la votació popular perquè la ciutadania de Sant Antoni de Vilamajor esculli entre Marian Carme Roca o Joana Raspall

per Jordi Purtí, Sant Antoni de Vilamajor, Catalunya | 29 de juny de 2021 a les 15:51 |
Façana de la Biblioteca SAV de Sant Antoni de Vilamajor | Jordi Purtí
Les persones empadronades a Sant Antoni de Vilamajor i que sigin majors de 14 anys podran escollir entre Maria Carme Roca i Joana Raspall per donar nom a la biblioteca municipal SAV. El termini s'acaba el 4 de juliol d'aquest any 2021.

Els dos noms han estat finalistes després de les propostes que en les darreres setmanes s'ha anat fent per part de la ciutadania o entitats. D'aquesta manera, el nom de Maria Carme Roca  la presentat la Biblioteca SAV, mentre que el de Joana Raspall és una iniciativa de l'Escola Joan Casas.


La votació es pot fer de manera telemàtica des de la pàgina web de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor (www.santantonidevilamajor.cat) o bé de manera presencial a la mateixa biblioteca municipal o a l'OAC de l'Ajuntament, en hores d'obertura dels equipaments.

A la mateixa pàgina web de l'Ajuntament es pot trobar informació sobre les candidates, així com les altres propostes que també s'han fet per donar nom a l'equipament cultural: Carme Serrallonga, Jèssica Roca, Teresa Sagrera i Teresa Duran.

 

Participació