networking

Vint-i-cinc empreses formen el primer grup de BNI al Baix Montseny

El Business Networking Internacional neix amb la voluntat d'intercanviar projectes i experiències, en definitiva fer negocis

per NacióBaixMontseny, Sant Celoni, Catalunya | 29 de juny de 2021 a les 12:15 |
Una reunió telemàtica del BNI VOR | BNI
Més de 40 persones assistiran el proper dijous 1 de juliol 2021 a les 6.30 del matí a la presentació i llançament online del primer grup de BNI al Baix Montseny, que s'uneix al segon de la xarxa que hi ha al Vallès Oriental. L'acte reunirà empresaris i professionals de molts sectors per fer networking amb els professionals que integren aquest primer grup de BNI a la comarca.
 

BNI (Business Networking Internacional), l'organització de negocis més gran del món present a 70 països i amb més de 200.000 membres i amb 8.000 grups locals d'empresaris que es donen suport globalment, ja està present al Baix Montseny/Vallès Oriental. El primer grup s'ha batejat amb el nom de BNI VOR – (Valles Oriental) i està format per 25  empreses de sectors molt diversos de diverses localitats de la comarca: Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, Llinars del Vallès, Cardedeu i Granollers entre altres.

Els assistents intercanviaran projectes i experiències i aprofitaran per obrir vies de col·laboració i, en definitiva, fer negocis.


Els membres del primer grup de BNI VOR al Vallès Oriental són professionals d'àmbits molts diversos que es reuniran setmanalment online cada dijous a partir de les 6.30 h del matí per fer networking de manera local i donar-se suport de manera global.

 

 

 

Participació