El Consell Comarcal de la Selva se suma a la campanya #ElsCimsPelsDretsLGTBI

Amb motiu del Dia per l’Alliberament LGTBI+ s'ha coronat el cim del castell de Farners a Santa Coloma de Farners, amb la bandera 'arc de Sant Martí

Aquest matí s'ha coronat el cim del casdtell de Santa Coloma de Farners pels drets LGTBI
Aquest matí s'ha coronat el cim del casdtell de Santa Coloma de Farners pels drets LGTBI | Consell Comarcal Selva
Redacció
28 de juny del 2021
Actualitzat a les 16:17h
Amb motiu del dia 28 de juny, Dia per l’Alliberament LGTBI+, el Consell Comarcal de la Selva s’ha sumat a la campanya iniciada des de la xarxa SAI LGTBI en coordinació amb les entitats del CNLGBTI de Catalunya, #ElsCimsPelsDretsLGBTI.

Com a estratègia de visualització de les realitats LGBTIQ+ i de divulgació de les polítiques públiques LGBTI, aquest dilluns al matí –coincidint amb el dia 28 de juny- s’ha coronat el cim del castell de Farners a Santa Coloma de Farners, amb la bandera de l’arc de Sant Martí. Seguidament s’ha fet la lectura del Manifest Institucional, que ha anat a càrrec de la conseller d’Igualtat Anna Belén López.

A l’acte hi han participat el vicepresident segon del Consell Comarcal de la Selva, Jesús Becerra; la consellera d’Igualtat, Anna Belén López; i el cap del departament d’Atenció a les Persones, Joan Busquets, així com diversos tècnics de l’ens selvatà. Aquesta iniciativa també ha comptat amb la representació del consistori colomenc, concretament ha estat la regidora de Benestar Social, Anna Camps, qui ha participat en aquesta iniciativa.

La idea del cim té el paral·lelisme amb l’esforç de la pujada per aconseguir la fita, el camí costerut d’uns drets que gràcies a la constància d’entitats i administracions, any rere any, d’ençà d’aquell no gaire llunyà 2014, s’ha estat treballant conjuntament per assolir.

L’actuació d’avui de l’ens selvatà, conjuntament amb la realitzada per altres ajuntaments i consells comarcals de Catalunya, s’ha difós per les xarxes socials amb l’objectiu d’aconseguir #ElsCimsPelsDretsLGBTI.