El TSJC dona la raó al consistori de Llinars en la gestió de l'aigua

En un comunicat, l'Ajuntament anuncia que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya anul·la la sentència favorable a Sorea

Nova sentència sobre el conflicte de l'aigua entre l?Ajuntament de Llinars del Vallès i Sorea
Nova sentència sobre el conflicte de l'aigua entre l?Ajuntament de Llinars del Vallès i Sorea | Arxiu
NacióBaixMontseny
25 de juny del 2021
Actualitzat a les 10:18h

La Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal de Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), en la seva sentència del dimartsa 22 de juny de 2021, ha revocat la sentència favorable a Sorea i ha estimat el recurs d'apel·lació que havia presentat l'Ajuntament de Llinars del Vallès.

Aquesta resolució conclou de forma clara i contundent que l'Ajuntament de Llinars havia realitzat correctament en el seu dia el canvi de gestió del servei.

El passat mes de març l'empresa Sorea va tornar a requerir a l'Ajuntament de Llinars del Vallès la restitució de la gestió del servei d'aigua de Llinars del Vallès, en resposta als aclariments que va fer ahir el consistori en un comunicat relacionat amb el conflicte judicial que mantenen la companyia i l'ajuntament.

En aquest sentit, Sorea va precisar que "les interlocutòries que, ara per ara, són fermes són aquelles amb data de 17 i 18 de febrer de 2021". En aquestes, es desestimen les peticions d'aclariments formulades per l'Ajuntament de Llinars del Vallès a les interlocutòries del 4 i 5 de gener de 2021 en les quals s'acorda, respectivament, l'execució provisional de la sentència dictada en primera instància i la mesura cautelar de suspensió de l'executivitat de la modificació de la forma de gestió del servei aprovada novament per l'Ajuntament.