1 de 10
coronavirus

Una persona ingressada per Covid-19 a l'Hospital de Sant Celoni

Des del començament de la crisi s'acumulen 338 altes i 76 defuncions

Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí /arxiu
per NacióBaixMontseny, Sant Celoni, Catalunya | 23 de juny de 2021 a les 17:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com cada dimecres la Fundació Hospital de Sant Celoni actualitza les dades relatives al coronavirus Covid-19 que afecten directament al centre de referència al Baix Montseny. En relació als darrers set dies, ara hi ha una persona ingressada a conseqüència de la malaltia, una més que la setmana passada que no n'hi havia cap.

Les altes acumulades des de l'inici de la crisi sanitària són 338, les mateixes que fa una setmana. Pel que fa a defuncions des de fa algunes setmanes se'n mantenen acumulades 76.Actualització sobre la Normativa de visites per a familiars i acompanyants  
 

Hospital de Sant Celoni
 

Plantes hospitalització (Primera i Segona Planta)
 
Poden entrar dues persones assignades per pacient (sempre les mateixes i no simultàniament).  Les visites dels pacients ingressats als llits 1, seran d'11.00h. a 13.00h. i de 15.00h a 17.00h. Les visites dels pacients ingressats als llits 2, seran de 13.00h. a 15.00h. i de 17.00h a 19.00h.
 
Urgències

Els familiars/acompanyants romandran fora del recinte hospitalari. S’autoritzarà l'entrada en casos de finals de vida, menors d'edat i situacions especials.
 
Hospital de dia, cirurgia menor, proves invasives i CMA

Un acompanyant per pacient en el moment de l'ingrés, sense accedir a l'Hospital. Posteriorment, s'informarà via telefònica per venir a buscar-lo i s'esperarà fora del recinte hospitalari. En casos de pacients no autònoms, aquests podran ser acompanyats per un familiar/acompanyant. Els responsables del departament indicaran on ha d'esperar mentre dura el procediment.
 
Consultes externes i proves diagnòstiques

S’autoritzarà l’entrada d’un acompanyant/familiar en casos de menors o pacients no autònoms. Unitat de diagnòstic ràpid es permet l’entrada d’un acompanyant.
 
Centre Sociosanitari Verge del Puig

L'horari de visites al centre s'estipula d’11.00h a 20.00h.
Per entrar al centre serà obligatori:
- Portar mascareta homologada posada.
- Realitzar rentat de mans amb solució hidroalcohòlica.
- No estar diagnosticat de COVID ni ser un contacte estret.
- No tenir febre, tos, dolors musculars, mal de coll, pèrdua gust o olfacte, mal de cap...
- Que el pacient tingui autoritzades les visites
 
La porta d’entrada al centre no estarà tancada amb clau, es podrà entrar lliurament i es
podrà sortir fent ús del codi numèric. Es permetrà l'entrada de dos familiars o acompanyants per pacient, sempre que la visita sigui a l'exterior (jardí) i es mantingui una distància de més de dos metres amb els altres familiars i/o usuaris. En cas de condicions meteorològiques adverses, es permetrà l’entrada d’un únic familiar/acompanyant a l’habitació.

En cas de pacients enllitats, es permetrà l’entrada d’un únic familiar/acompanyant a
l’habitació. No es podrà sortir de l’habitació mentre duri la visita. No es podrà fer ús d’espais comuns. En el cas que el familiar/acompanyant vingui a donar un àpat a la persona usuària, s’haurà de portar el menjar a l’habitació.
 
 

Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​
Participació