Comença la campanya de Verkami de Montsoriu; «la llegenda de Sant Joan»

Un joc de l'Associació d'Amics del Castell de Montsoriu, creat per l'Aniol Pujolràs i il·lustrat per l'Eva R. Vila.

Un exemplar del joc de cartes la llegenda de Sant Joan
Un exemplar del joc de cartes la llegenda de Sant Joan | Ass Amics Castell Montsoriu
NacióBaixMontseny
23 de juny del 2021
Aquest dimecres 23 de juny, coincidint amb la diada nacional dels Països Catalans, s'iniciarà una campanya de micromecenatge per a fer realitat Montsoriu; la llegenda de Sant Joan.

Es tracta del primer joc de cartes que dona a conèixer, d'una manera didàctica i divertida, una de les moltes llegendes que es desenvolupen al castell de Montsoriu (Arbúcies - Sant Feliu de Buixalleu, la Selva). És joc per a jugar amb amics i família, de dos a sis jugadors i d'uns trenta minuts de durada. 

Els impulsors del projecte han intentat elaborar un producte del territori i pel territori. En aquest sentit, el joc ha estat creat per persones d'Arbúcies i la impremta que s'encarregarà de la producció també és del municipi. A més a més, l'objectiu és donar a conèixer Montsoriu, les seves llegendes i que aquest fet repercuteix positivament tant als municipis veïns del castell (Breda, Sant Feliu de Buixalleu, Riells i Viabrea i Arbúcies) com a la comarca de la Selva.

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb el projecte tan hauran d'accedir a la pàgina de Verkami (www.vkm.is/montsoriu) i seleccionar una de les recompenses que hi ha preparades. Durant les primeres vint-i-quatre hores, les persones més ràpides en col·laborar amb el projecte podran obtenir el joc a un preu reduït. A més a més, també podran aconseguir un lot del joc amb un litre de ratafia de l'Hòstia de Can Virgili, col·laboradors del projecte.

El projecte es podrà seguir a través de l'instagram oficial (www.instagram.com/jocmontsoriu).