Marc Rodellas nomenat Millor Jove Artesà Alimentari Innovador 2011

El pastisser celoní l'any 2010 també va ser reconegut amb el Trofeu Lluís Santapau al millor Xocolater

Redacció
04 de desembre del 2012
Marc Rodellas, millor Jove Mestre Artesà Innovador
Marc Rodellas, millor Jove Mestre Artesà Innovador | Jordi Purtí
Marc Rodellas, millor Jove Mestre Artesà Innovador 2011 Foto: Jordi Purtí

El pastisser de Sant Celoni, Marc Rodellas, ha estat el gran triomfador de la cerimònia de lliurament dels diplomes de mestres artesans alimentaris de Catalunya, convertint-se en el Millor Jove Artesà Alimentari Innovador de l'any 2011. Un premi que té la finalitat de fomentar innovacions per millorar la qualitat i la bona imatge dels productes artesans de Catalunya. L'acte, celebrat aquest darrer cap de setmana a l'auditori del Palau de la Generalitat, va estar presidit pel conseller en funcions d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi natural, Josep Maria Pelegrí.

En el seu parlament, Marc Rodellas, en el seu parlament va tenir paraules d'agraïment cap a la seva família comentat que "de tant en tant els sacrificis de la família es veuen recompensats amb aquests premis". El pastisser celoní l'any 2010 també va ser reconegut amb el Trofeu Lluís Santapau al millor Xocolater. Aquests reconeixaments no van passar desapercebuts pel Conseller Josep Maria Pelegrí que en el seu discurs va assegurar que Rodellas es reafirma com un dels millors pastissers-xocolaters que hi ha actualment a l'estat. En total es van lliurar 24 diplomes a diversos sectors de l'alimentació.

A més, Marc Rodellas aquest any 2012 va ser l'encarregat d'elaborar el pastís de Sant Jordi amb el qual el Gremi de Pastissers de Barcelona cada any obsequia la Generalitat.