Denunciat un home per robar 12 comptadors d'aigua en domicilis i empreses del Baix Montseny

El grup de delinqüència urbana de la comissaria de districte de Sant Celoni va relacionar els furts amb un veí d'aquest municipi

Una caixa on s'ha robat un dels comptadors d'aigua al Baix Montseny
Una caixa on s'ha robat un dels comptadors d'aigua al Baix Montseny | Mossos Esquadra
NacióBaixMontseny
22 de juny del 2021
Actualitzat a les 17:29h
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Celoni van denunciar el 15 de juny passat un home de 41 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Celoni com a presumpte autor de 12 furts de comptadors d'aigua al Baix Montseny de la demarcació de Barcelona com Sant Celoni, Gualba i Vallgorguina i a municipis de la demarcació de Girona com Riells i Viabrea.
 
El grup de delinqüència urbana de la comissaria de Sant Celoni va començar una investigació arran d'uns fets que van ocórrer el dia 17 de maig 2021 en diferents municipis  del Baix Montseny. Els agents van detectar que, en un sol dia, s'havien robat una gran quantitat de comptadors d'aigua tant en domicilis com en empreses del Baix Montseny.

Després d'algunes setmanes d'investigació, els agents amb la col·laboració de la unitat de Seguretat Ciutadana de Sant Celoni van recopilar informació que els va permetre relacionar aquests furts amb un home de la mateixa localitat.
 
L'home va confirmar als agents que havia sostret els comptadors d'aigua i va relatar que utilitzava el material per vendre’l a una empresa de reciclatge de ferralla. El detingut, que ja tenia antecedents per fets similars, va quedar denunciat pels diversos delictes de furt.
 
Els investigadors no descarten relacionar al denunciat amb més fets.