L'Ajuntament de Breda tancarà la plaça Bassa del Molí els divendres i dissabtes a la nit

L'objectiu és evitar concentracions de persones que provoquen enrenou i sorolls que pertorben el descans dels veïns

La policia local controlarà les zones que es tancaran per evitar enrenou i soroll
La policia local controlarà les zones que es tancaran per evitar enrenou i soroll | Jordi Purtí / arxiu
Redacció
17 de juny del 2021
Actualitzat a les 14:50h
La plaça Bassa del Molí i el seu voltant més proper estarà tancat al públic tots els divendres i dissabtes, a partir del 25 de juny i fins a nou avís, des de les deu de la nit fins les sis del matí. Així ho ha consensuat l'Ajuntament de Breda amb la Policia Local, amb la finalitat d'evitar les concentracions de persones que s'hi ha detectat des de l'acabament de l'estat d'alarma i el toc de queda, provocant enrenou i soroll que pertorben el legítim descans dels veïns. A partir d'aquest horari la zona d'aparcament públic limítrof serà zona restringida per a vehicles

Des de l'Ajuntament  de  Breda i del cos de la Policia Local es demana a la població que es respectin les franges nocturnes com a franges de descans i que les manifestacions d'oci a la via públca no interfereixin en el descans i tranquil·litat veïnal. "La llibertat d'esbarjo i de lliure circulació no pot anar en detriment del legítim dret al descans nocturn. La llibertat individual acaba on comença la llibertat de l'altre", es recorda.

També es remarca a la poblacló que el consum de begudes alcohòliques en la via pública està recollit com a infracció en les ordenances municipals, així com l'emissió de sorolls per sobre dels llindars permesos per ordenança municipal. No està permès l'ús d'aparells reproductors de música ni cap tipus d'aparell amplificador. No cal recordar que el consum de substàncies estupefaents també està penat per llei. 

Les zones afectades pel tancament restaran sotmeses a vigilància permanent per part de l'Autoritat pública.